Nieuws

#WKA zoekt extra bestuursleden!

Het bestuur van de Stichting WK AdoptieKids, bestaande uit alleen maar vrijwilligers, is op zoek naar twee enthousiaste kandidaat-bestuursleden ter uitbreiding van het bestuur!

Sinds het begin van het WK AdoptieKids in 2010 is het evenement jaar na jaar fors gegroeid, van bijna 100 deelnemers in 2010 tot 850 in 2017. Steeds meer adoptiekinderen nemen deel aan dit unieke kleurrijke toernooi, hetgeen ook de aanspraak op de organisatie vergroot. Het bestuur is verantwoordelijk voor de organisatie en komt vanaf het najaar maandelijks bij elkaar.

Om ook voor de komende jaren organisatorisch (taken, verantwoordelijkheid en continuïteit) goed ingericht te zijn voor het WK AdoptieKids willen we het bestuur uitbreiden. We zoeken een algemeen en een meer technisch bestuurslid.

Wat vragen wij? Betrokkenheid, enthousiasme, leuke ideeën, zelfstandigheid en een stuk van je vrije tijd (oplopend naarmate het WKA nadert).

Wat bieden wie? Een bestaande organisatie voor een prachtig evenement om trots op te zijn, betrokkenheid, enthousiasme, gezelligheid en samenwerking op de weg naar het hoogtepunt van het jaar!

Lijkt het je leuk om jouw enthousiasme en ervaring in te zetten of wil je meer weten, stuur dan een email naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na de vakanties zullen wij hier mee verder gaan.

Samen op weg naar #WKA2018, #WKA2019 en verder ....

 

Tweets

Lees hier onze laatste nieuwsbrief van het 8e WK AdoptieKids en onze evaluatie https://t.co/0DDfpzjbkp
The day after het WK Adoptiekids 2017 https://t.co/O68asVfuPR

Sponsors

hoezo