WORD JIJ OOK SPONSOR VAN HET 12e WK ADOPTIEKIDS?

Het WK AdoptieKids wordt ieder jaar gesponsord door een enthousiaste groep vrienden die het toernooi een warm hart toedragen. Mede dankzij deze bijdragen hebben we dit jaar de deelnemersprijs niet hoeven verhogen, terwijl overal in Nederland de prijzen stijgen.


Dit jaar is de 12e editie op zaterdag 24 juni 2023. Er zijn inmiddels ruim 900 deelnemers ingeschreven en met zo’n 2.000 supporters bereikt u een kleine 3.000 zeer enthousiaste fans van het WK AdoptieKids. Ook dit jaar kunt u het toernooi weer sponsoren. Sommige sponsors hebben hele concrete wensen voor hun sponsoring: Ze sponsoren bijvoorbeeld een veld door daar vlaggen op te hangen of sponsoren voor een halve of hele pagina in het nu volledig digitale programmaboekje. Ook zijn we heel blij als er ballen, ijsjes, lunches voor vrijwilligers, appels of andere zaken die we nodig hebben bij het toernooi, gesponsord worden. Misschien ziet u wel een leuke link met uw bedrijf of organisatie of heeft u zelf een creatief idee. We horen het graag.


Alle sponsoren van voorgaande edities hebben een uitnodigingsmail van ons gehad. Waar nodig of gewenst, zullen we telefonisch contact met sponsors opnemen. Vooral als u een bijzonder idee of wens heeft als sponsor. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.


Voor meer informatie of aanmeldingen als sponsor kunt u terecht bij:

Gert-Jan van Wijk

Voorzitter Stichting WK AdoptieKids

Email: voorzitter@wkadoptiekids.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Search this website