start inschrijving WKA2022

#WKA2022

Beste WKA-ganger,

De afgelopen periode is het Bestuur van het WK AdoptieKids weer gestart met de voorbereiding van het 11e WK AdoptieKids. Zaterdag 25 juni a.s. zal weer onvergetelijke dag worden op Sportpark Blankensteijn in Vianen.

Dat velen al geruime tijd naar het WKA uitkijken, blijkt wel uit de massale herbevestiging van deelnemers die zich in 2020 al hadden ingeschreven. Meer dan 800 deelnemers van hen zijn zeker weer van de partij!

Maar ca 200 nieuwe deelnemers -tussen 5 en 21 jaar- zijn ook van harte welkom op het 11e WKA! Heb je eerder jouw inschrijving niet bevestigd en wil je toch meedoen, dan kun je je nu ook weer aanmelden als nieuwe deelnemer.

Positief als wij zijn over de toekomst, gaan we de inschrijving voor het WKA voor de nieuwe deelnemers starten.

Vanaf zaterdag 5 februari tot en met zaterdag 12 februari is de inschrijving voor nieuwe deelnemers mogelijk op onze website www.wkadoptiekids.com

Let op, ben je al ingeschreven en heb je die inschrijving al bevestigd (die kans is erg groot), schrijf je dan svp niet nog een keer in. Dat is niet nodig en dat scheelt het Bestuur heel veel werk!

Uiteraard valt of staat het #wka2022 met de Covid-richtlijnen van de overheid voor evenementen, zowel voor het doorgaan van als voor de toegang tot het 11e WK AdoptieKids. Het WK AdoptieKids zal de dan geldende overheidsrichtlijnen voor ieders veiligheid en gezondheid respecteren.

Wij hebben er ontzettend veel zin om na twee jaar weer samen met jullie een geweldig WK AdoptieKids te kunnen beleven. Welkom op #wka2022!

Met sportieve groeten,

Gert Jan van Wijk
Voorzitter WK AdoptieKids