Wegafsluiting 22 juni

LET OP:  Vanaf de A27 is de Stuartweg richting het sportpark afgesloten. De omleidingsroute loopt door Vianen onder de A2 door.

Aankomst / Parkeren:  


We verwachten dit jaar naast veel deelnemers ook veel bezoekers. De groei van het toernooi maakt dat wij nu al kunnen voorspellen dat de verkeerssituatie rondom het Sportpark Blankensteijn ronduit druk zal zijn en dat niet iedereen binnen hele korte afstand zal kunnen parkeren. Wij willen jaarlijks zo veel mogelijk kinderen laten deelnemen en vragen dan ook wat begrip en medewerking van deelnemers en ouders voor deze ”ongemakjes’’. Neem voldoende tijd om het Sportpark te bereiken en houd er rekening mee dat je misschien een stukje verder moet lopen. Mocht je even vast staan,  geniet dan van de reclamemast naast de A2, waar het WKA-logo op zal schitteren.

Er worden zaterdag verkeersregelaars  ingezet. Volgt u svp de instructies van hen op. Bij het Sportpark worden parkeerplaatsen vrijgehouden voor calamiteiten. Bij de ingang van het Sportpark is geen mogelijkheid tot parkeren. In overleg met de gemeente Vianen zijn parkeerplaatsen gereserveerd in de omgeving van het Sportpark. Houdt er hierbij rekening mee dat u het laatste stukje naar het sportpark lopend af zal moeten leggen (circa 500