Shirts

Je collectie  shirts ook dit jaar uitbreiden met het speciale logo van #WKA op de mouw?

Bestel je sportshirts met landnaam, vlag, eigen naam en rugnummer op www.wkashirts.nl.

Beste deelnemers in een mundial of continentaal team,

Helaas blijkt het dit jaar niet mogelijk te zijn, voor deelnemers in een mundial of continentaal team, om de vlag van hun geboorteland op het shirt te laten zetten. Wij dachten hierover goede afspraken gemaakt te hebben met de leverancier, maar nu blijkt toch dat deze optie niet geleverd kan worden.Wij hebben geprobeerd om alsnog een andere leverancier te zoeken, specifiek voor de mundiale en continentale teams, maar dit blijkt niet haalbaar op deze korte termijn.

Wat kan de huidige leverancier wel bieden:

  •  Het shirt kan aan de voorzijde de landennaam krijgen (ipv ‘mundial’);
  • Op de achterzijde van het shjirt wordt het rugnummer en naam van de speler vermeld;
  • Hetteam kan zelf de kleur van het shirt kiezen, maar dan moet de bestelling wel voor het hele team in één keer gedaan worden.

Als bestuur betreuren wij deze situatie ten zeerste. Wij realiseren ons dat juist de kinderen in de mundiale en continentale teams de vlag van hun geboorteland  op hun shirt willen zien.

Mochten er creatieve teamleiders zijn (of andere ouders uit het team), die zelf iets willen/kunnen ontwerpen en dit ontwerp bij een willekeurige drukker kunnen laten drukken dan horen wij dat graag! In dat geval kan het WKA logo bij ons worden opgevraagd, zodat deze desgewenst ook op het shirt kan komen.

Onze excuses dat wij dit jaar niet kunnen voorzien in mundiale of continentale shirts met vlag. Volgend jaar zullen wij wederom proberen een oplossing te vinden voor dit probleem.