Sponsors 2023

De voorbereidingen voor de 12e editie van het WK AdoptieKids zijn weer in volle gang. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 24 juni 2023 wederom op de sportvelden aan de Langweg in Vianen. Er zijn inmiddels ruim 900 deelnemers ingeschreven. Samen met met zo’n 2.000 supporters hopen we hen allemaal weer een fantastische dag te bezorgen.

Wij zijn dankbaar dat u het toernooi een warm hart toedraagt en eerdere editie(s) heeft gesponsord. We hopen dat u dat ook dit jaar weer wilt doen. Dankzij deze bijdragen hebben we dit jaar de deelnemersprijs niet hoeven verhogen, terwijl overal in Nederland de prijzen stijgen. 

De aanloop voor de sponsoring vanuit onze kant is dit jaar wat chaotisch geweest. Edward die het jaren met zoveel flair en energie heeft gedaan, bleek moeilijk te vervangen. Een paar sponsoren zoals evenementenbureau Hoezo (inschrijving) en de Reclamepraktijk (website) hebben hun bijdragen al geleverd. Dank jullie wel, Caroline en Udo.Sommige sponsors hebben hele concrete wensen voor hun sponsoring: Ze sponsoren bijvoorbeeld een veld door daar vlaggen op te hangen of sponsoren voor een halve of hele pagina in het nu volledig digitale programmaboekje. Ook zijn we heel blij als er ballen, ijsjes, lunches voor vrijwilligers, appels of andere zaken die we nodig hebben bij het toernooi, gesponsord worden. Misschien ziet u wel een leuke link met uw bedrijf of organisatie of heeft u zelf een creatief idee? We horen het graag.

We overleggen ook graag even als u vragen heeft. Of als u een nieuw idee of een bijzondere wens wilt bespreken. Laat het ons weten.

Wij kijken er naar uit om het WK AdoptieKids samen met u weer tot een sportief feest te maken. Zet u de datum in uw agenda? Vanaf 15:30 – 17:30 drinken we graag met u en met de vrijwilligers die al klaar zijn een borrel op het terras voor vv Brederodes.

Search this website