Sponsoring

WORD JIJ OOK SPONSOR VAN HET 12eE WK ADOPTIEKIDS?

2023 is de 12e editie van het WK AdoptieKids, waar de organisatie circa 1.000 individuele deelnemers uit 35 verschillende geboortelanden verwacht en een veelvoud aan ouders en supporters.

Wat de organisatie betreft zijn alle deelnemers de winnaars op deze dag! Naast de deelnemers is het WK AdoptieKids dan ook de ontmoetingsplaats voor adoptieouders en andere belangstellenden. Om deze prachtige dag voor deze kinderen mogelijk te maken zoekt WK AdoptieKids sponsors, financieel of in natura!

De jubileumeditie van het WK AdoptieKids wordt gehouden op zaterdag 24 juni 2023 op Sportpark Blankensteijn in Vijfheerenlanden (voorheen Vianen). De deelnemersbijdrage is helaas niet toereikend om alle kosten van dit prachtige evenement te dekken. Verder zouden we alle deelnemers een mooi aandenken aan deze jubileum-editie willen meegeven. Daarom zoeken we sponsors voor een WK met wereldfaam!

Wat levert het op?

  • exposure binnen de doelgroep van dan 1000 kinderen, ouders en supporters;
  • goodwill door maatschappelijk verantwoorde ondersteuning;
  • de status van een sponsor van een echt WK!

Voor het jubileumjaar hebben we diverse sponsorpakketten samengesteld.
a. Adopteer een voetbalveld. Het veld krijgt jouw naam en het wordt vermeld in het programmaboekje en op de WK AdoptieKids website. € 100,00

b. Adopteer een wedstrijdbal. Op alle velden zijn wedstrijdballen nodig. Je wordt vermeld in het programmaboekje en op de WK AdoptieKids website. € 50,00

c. Advertentie in het jubileum-programmaboekje en vermelding op de WK AdoptieKids website

  • c1. Halve pagina in het jubileum programmaboekje € 70,00
  • c2. Hele pagina in het jubileum programmaboekje € 100,00

d. Uw sponsorborden of vlaggen bij de centrale entree van het complex € 40,00

e. Adopteer kinder-entertainment tijdens het WK AdoptieKids (bijv. een luchtkussen o.i.d.) vanaf € 100,00

f. Mocht u zelf ideeën hebben over een bijdrage in natura is dat natuurlijk ook in overleg mogelijk. Uiteraard krijgt u dan de vermelding in het jubileum-programmaboekje en de vermelding op de website.

De sponsorafspraken zullen we netjes in een overeenkomst vastleggen. Als zakelijk sponsor ontvang je een echte WK AdoptieKids-factuur voor de sponsorbijdrage voor de financiële administratie.

Indien je andere ideeën hebt over ondersteuning van het WK AdoptieKids, of een donatie wilt geven, dan kunt u contact opnemen met:

Rosa’l | sponsoring@wkadoptiekids.com | 06 – 48148881

Search this website