Sponsoring

WORD JIJ OOK SPONSOR VAN HET 13e WK ADOPTIEKIDS?

De voorbereidingen voor de 13e editie van het WK AdoptieKids zijn weer in volle gang. Dit jaar vindt #wka2024 plaats op zaterdag 22 juni 2024 wederom op Sportpark Blankenstein aan de Langeweg in Vianen. 

Het WK AdoptieKids heeft ieder jaar bijna 1.000 deelnemers en ontvangt daarnaast nog zo’n 3.000 enthousiaste supporters uit heel Nederland. 

Dit is de kans om een uniek WK te ondersteunen!

Hulp en/of sponsoring zijn van belang om dit unieke en kleurrijke evenement verantwoord te kunnen organiseren. Sommige sponsors steunen met diensten en anderen met middelen. Sommigen hebben hele concrete wensen voor hun sponsoring: bijvoorbeeld een wedstrijdveld door daar vlaggen op te hangen of shirts voor de scheidsrechters. Ook zijn we heel blij als er ballen, ijsjes, lunch voor vrijwilligers, appels of andere zaken die we nodig hebben bij het toernooi, gesponsord worden. Misschien ziet u wel een leuke link met uw bedrijf of organisatie of heeft u zelf een creatief idee? We horen het graag.

Uiteraard krijgen alle sponsoren een plek op de Wall of Fame van #wka2024 op de website en in het digitale wedstijdprogramma!

Wij kijken er naar uit om het WK AdoptieKids samen met u weer tot een prachtig feest te maken. Zet de datum alvast in de agenda? Vanaf 15:30 – 17:30 drinken we graag met u en met de vrijwilligers die al klaar zijn een borrel op het terras voor vv Brederodes.

Bel of mail mij gerust.

Groet,

Edward Salemink | sponsoring@wkadoptiekids.com | 06-18368041

Search this website